Caravanschade

Het herstellen van caravanschade behoort tot onze specialiteit. Alle voorkomende caravan schade kunnen wij herstellen en indien nodig ook spuiten. Wij voeren caravan schadeherstel uit volgens de fabrieksvoorwaarden zodat wij er een 4 jaar FOCWA garantie op kunnen geven.

Hagelschade Caravan

Tijdens een hagelbui kan uw caravan flinke hagelschade oplopen. Met name het dak heeft het vaak zwaar te verduren. U herkend de schade aan de vele deukjes in het dak van de caravan. Het niet repareren van dit soort schade kan leiden tot lekkage, vochtvorming en waardevermindering bij inruil. Bij het beoordelen van de schade kijken wij altijd wat de meest voordelige manier is; herstellen of vervangen.

Profile Repair

Deuken en krassen in de zijwand of dakplaat repareren wij door middel van de Profile Repair techniek. Hierbij wordt een mal gemaakt van het profiel van de wand of het dak. Vervolgens wordt deze mal op de schadeplek geplaatst en opgevuld. Als laatste wordt het betreffende onderdeel gespoten en ziet u niets meer van de schade. Dankzij deze methode is reparatie vaak voordeliger dan vervangen.

Vervanging zijwand of dakplaat caravan

In sommige gevallen is reparatie te kostbaar of niet mogelijk en moet een plaatdeel worden vervangen. In dat geval verwijderen we de oude plaat en plaatsen we een nieuwe, originele plaat terug. De rubbers en randen worden netjes geplaatst en zorgvuldig afgekit. Na herstel ziet u niets meer van de schade, uw caravan wordt origineel hersteld.

Hagelwerende dakplaat caravan

Om te voorkomen dat u opnieuw schade ondervindt van hagel kunt u kiezen voor een hagelwerende dakplaat. Deze is vele malen sterker dan een aluminium plaat en verminderd de kans op hagelschade aanzienlijk. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen levert dit u zelfs korting op uw premie op!

Kunststofschade Caravan

Wij verzorgen de gehele reparatie ‘in huis’ dus ook het spuitwerk. Het is vaak nodig om de gerepareerde delen opnieuw te spuiten. In onze eigen spuitcabine worden de onderdelen van uw caravan weer teruggebracht in de originele kleur.

Caravan Spuiten

Een caravan bestaat vaak ook uit een aantal kunststof delen. Denk hierbij aan bumpers, wielkappen en zijlijsten. Het vervangen van deze onderdelen is vaak vrij kostbaar en niet noodzakelijk. Wij beschikken over de expertise om deze onderdelen te repareren. We maken hierbij gebruik van het zogenaamde kunststof lassen. Op deze manier kunnen we kunststof onderdelen weer herstellen zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Ook hier wordt altijd gekeken naar het kosten / baten plaatje.

Vloerschade Caravan

Het kan voorkomen dat de vloer van uw caravan gaat veren en ‘zacht’ wordt. Bij deze vloeren is in de meeste gevallen de bovenlaag van de vloer losgekomen. Dit zorgt voor ruimte tussen de bovenste lagen en veroorzaakt het verende effect. Vloerschade kunnen wij weer herstellen door een hars te injecteren die de vloer opvult en weer hard en stabiel maakt. Bel ons gerust met vragen over deze reparatie.

Wij werken voor iedere verzekeraar

Als de schade aan uw caravan is verzekerd kunt u bij ons terecht voor het herstel van de schade. Wellicht wordt u door uw verzekeraar doorverwezen naar een bepaalde schadehersteller. Toch heeft u zelf de keuze naar welk bedrijf u gaat. Als u kiest voor Caravanschade Hogenboom nemen wij alle zorg uit handen. Van het aanmelden bij de verzekering, de taxatie en reparatie. Het is ons doel u volledig te ontzorgen. Twijfelt u of de schade aan uw caravan wordt vergoed? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we er samen naar kijken. Onze medewerkers hebben veel ervaring met caravanschade en kunnen u op maat adviseren.

Bel ons

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

Roelofarendsveen 071 - 3312 003

Onze uitgangspunten

  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Altijd vervangend vervoer
  • 4 jaar garantie op de reparatie
  • Schadeherstel is waardeherstel
  • Herstel met originele onderdelen en materialen

Heeft u schade aan uw voortuig?

Heeft u schade aan uw auto, caravan of camper? Meld deze online!

Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

Contact
Vestiging Roelofarendsveen
De Lasso-Zuid 4
2371 EW Roelofarendsveen
071 - 3312 003
0348 - 688 583
roelofarendsveen@autoschade-hogenboom.nl