Camperschade

Onze gespecialiseerde afdeling kan alle voorkomende camper schade repareren. Het maakt niet uit of het nu schade aan de cabine of het campergedeelte is. De schade wordt volgens de fabrieksvoorwaarden hersteld. Wij geven 4 jaar FOCWA garantie op al het camper schadeherstel.

Hagelschade camper

Een hagelbui kan flink wat schade veroorzaken aan uw camper. U herkent de hagelschade aan de vele deukjes in uw camperdak. Daarnaast komt er na hagel ook vaak schade aan zijwanden voor. Reparatie kan een flinke kostenpost zijn. Daarom kijken wij altijd naar wat technisch en financieel de beste optie is; repareren of vervangen. Bij hagelschade kan het repareren door middel van Profile Repair een enorme kostenbesparing opleveren.

Profile Repair

Bij reparatie van de zijwand of het dak maken we gebruik van een geavanceerde techniek. Hierbij wordt de schade hersteld met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als de wand van de camper. Er wordt vervolgens een vulmiddel ingespoten. Na behandeling wordt de schadeplek gespoten in de juiste kleur. Na deze reparatie ziet u niets meer van de schadeplek.

Vervangen zijwand of dakplaat camper

Soms is het niet mogelijk of financieel onaantrekkelijk om een zijwand te repareren. In dit geval verwijderen we de oude zijwand en plaatsen een nieuwe terug. Alle rubbers en afwerking worden weer netjes in orde gebracht. Ook in dit geval ziet u na herstel niets meer van de schade en is dit deel van de camper weer in originele staat hersteld.

Hagelwerende dakplaat camper

Bij het vervangen van de dakplaat is het mogelijk om te kiezen voor een polyester, hagelwerende dakplaat. Deze dakplaat is vele malen sterker dan een standaard aluminium dakplaat. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen levert dit zelfs voordeel in de premie op!

Camper spuiten

Na herstel van schade aan uw camper is het vaak nodig om een deel van de camper opnieuw te spuiten. We hebben een eigen spuitcabine waarin onze specialist het betreffende deel weer in de originele kleur spuit.

Kunststof schade

Een camper bestaat vaak ook uit een aantal kunststof onderdelen. Denk hierbij aan de bumper, spatborden en zijlijsten. Krassen, scheuren en gaten kunnen worden hersteld door middel van kunststof reparatie, ook wel kunststof lassen genoemd. In veel gevallen is dit een kostenbesparende methode en de schade wordt onzichtbaar hersteld.

Interieur en technisch onderhoud

Als u problemen tegenkomt aan de binnenkant van uw camper kunnen wij u ook van dienst zijn. Denk hierbij aan de boiler, kachel of de koelkast. Ook voor het aanleggen of vervangen van elektra en het controleren en aanleggen van gasaansluitingen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle werkzaamheden worden bij ons in huis uitgevoerd door onze eigen medewerkers.

Cabineschade

Schade aan de cabine van de camper kunnen wij ook herstellen met originele onderdelen. U kunt hierbij denken aan o.a. de bumper of de motorkap. We hebben een eigen spuiterij waar onze experts na reparatie of herstel alles weer in de originele kleur kunnen spuiten.

Schadeherstel voor iedere verzekeraar

Wij kunnen schadeherstel uitvoeren voor iedere verzekeraar. Het kan zo zijn dat uw verzekeraar u doorverwijst naar een bepaald bedrijf maar u bent niet verplicht om naar dit bedrijf te gaan. U heeft hier vrije keuze in. Als u kiest voor Camperschade Hogenboom nemen wij u alle zorg uit handen. Van het aanmelden bij de verzekering met schadeformulieren, het vaststellen van de schade met de verzekeringsexpert tot en met het volledig herstellen van de schade kunt u bij ons terecht. Twijfelt u of de schade via uw verzekeraar wordt vergoed, neem dan gerust contact met onze ons op.

Bel ons

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

Roelofarendsveen 071 - 3312 003

Onze uitgangspunten

  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Altijd vervangend vervoer
  • 4 jaar garantie op de reparatie
  • Schadeherstel is waardeherstel
  • Herstel met originele onderdelen en materialen

Heeft u schade aan uw voortuig?

Heeft u schade aan uw auto, caravan of camper? Meld deze online!

Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

Contact
Vestiging Roelofarendsveen
De Lasso-Zuid 4
2371 EW Roelofarendsveen
071 - 3312 003
0348 - 688 583
roelofarendsveen@autoschade-hogenboom.nl